Qui seré en el metavers? Identitats virtuals per a la pròxima revolució digital
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Qui seré en el metavers? Identitats virtuals per a la pròxima revolució digital

03-11-2021

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Qui seré en el metavers? Identitats virtuals per a la pròxima revolució digital Qui seré en el metavers? Identitats virtuals per a la pròxima revolució digital Qui seré en el metavers? Identitats virtuals per a la pròxima revolució digital

Les tecnologies immersives estan transformant la nostra manera de moure’ns per internet. En el futur ja no navegarem des de l’altre costat de la pantalla, sinó que ens submergirem en ella gràcies a les nostres identitats virtuals

Igual que ja ocorre avui en el món dels videojocs, utilitzarem versions digitals de nosaltres mateixos per a  treballar, socialitzar, comprar, etc. en el conegut com metavers. 

Com funcionarà aquesta altra realitat? Quantes identitats triarem? Seran un fidel reflex del nostre jo físic o precisament l’oposat? Quins seran els avantatges d’aquesta nova manera de relacionar-nos? Quin paper jugarà el disseny en la construcció d’aquests nous mons? 

El pròxim 3 de novembre a les 18.30h, Cai Felip, CEO de Linking Realities (Union Avatars),  i Carlos Solana, Innovation Lead de Mediapro, abordaran aquestes i altres qüestions en la segona Màster Talk 21/22 de l’IED Barcelona, que s’emetrà a través del canal de Youtube de l’escola. 

Registra’t ara!

Data: 3 de novembre de 2021

Hora: 18.30h

Idioma: Anglès