Projectes circulars accelerats per CirCoAX inauguren l’EU Green Week en l’IED de Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Projectes circulars accelerats per CirCoAX inauguren l’EU Green Week en l’IED de Barcelona

30-05-2022

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Projectes circulars accelerats per CirCoAX inauguren l’EU Green Week en l’IED de Barcelona Projectes circulars accelerats per CirCoAX inauguren l’EU Green Week en l’IED de Barcelona Projectes circulars accelerats per CirCoAX inauguren l’EU Green Week en l’IED de Barcelona

Dilluns que ve, 30 de maig, l’IED Barcelona acollirà la presentació de 10 projectes accelerats per CirCoAX by CircularInnoBooster, iniciativa cofinanciada per la Unió Europea sota el programa COSME, en el marc de l’EU Green Week.  Es tracta de la major trobada europea per a sensibilitzar les indústries i tots els grups d’interès sobre la posada en marxa d’activitats i projectes alineats amb el Pacte Verd Europeu.

Aquesta cita, de la qual l’IED és partner oficial, reunirà representants d’institucions europees i de CirCoAX by CircularInnoBooster, així com a experts del sector de la moda i el tèxtil;  i donarà a conèixer 10 projectes de les seves entitats accelerades.

Sota el títol “CirCoAX30: Turning the F&T into Circular Industries”, s’organitzarà un espai de discussió sobre la transició del sector de la moda i el tèxtil cap a l’economia circular. La xerrada serà moderada per José Francisco García, director de l’Innovation Lab de l’IED, i comptarà amb la participació del CEO de l’IED Spain, Alessandro Manetti i de l’experta en disseny i sostenibilitat Ariadna Rovira Lorente, entre altres. 

Dia: Dilluns, 30 de maig de 2022

Hora: 17h

Lloc: IED Barcelona. C/Biada, 11. Barcelona 

Si t’interessa conèixer els avanços sostenibles en el sector de la moda i el tèxtil, pots seguir l’esdeveniment tant virtualment registrant-te en aquest enllaç com físicament aquí.