Presentacions del CBI 2018 en el Fusion Point
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Presentacions del CBI 2018 en el Fusion Point

28-01-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Presentacions del CBI 2018 en el Fusion Point Presentacions del CBI 2018 en el Fusion Point Presentacions del CBI 2018 en el Fusion Point

Sistemes de tracking que certifiquen l’estat dels aliments abans de ser comercialitzats, wearables per que eliminen les desigualtats de gènere en la conciliació familiar o solucions per a convertir l’aigua residual de les llars en un recurs 100% potable, són alguns dels projectes que es van presentar en el CERN durant el Challenge Based Innovation (CBI).

Dilluns que ve dia 28, en el Fusion Point, descobreix de primera mà de quina manera el CBI és capaç d’acostar la societat i la ciència a través d’equips multidisciplinaris formats per alumnes de disseny, business i enginyeria.

Les presentacions, realitzades a mitjans de desembre en el CERN (Ginebra), estaran acompanyades dels prototips que els alumnes van desenvolupar amb la finalitat de comprovar l’impacte que poden tenir en la nostra societat. Les propostes es van realitzar a partir dels Objectius Desenvolupament Sostenible assenyalats per l’ONU amb l’ajuda i el suport dels investigadors del CERN.

Data: dilluns dia 28 de gener.

Lloc: Fusion Point, Av. Torreblanca, 59 E-08172 Sant Cugat, Barcelona.

Hora: 12 h.

Places limitades. Confirmar assistència aquí.