Point Two: Descobreix el nou espai Tecnohumanista de l’IED!
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Point Two: Descobreix el nou espai Tecnohumanista de l’IED!

05-03-2020

EventAttendanceMode
Sant Salvador
Calle Sant Salvador, 70-72 Barcelona, 08024
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Point Two: Descobreix el nou espai Tecnohumanista de l’IED! Point Two: Descobreix el nou espai Tecnohumanista de l’IED! Point Two: Descobreix el nou espai Tecnohumanista de l’IED!

L’IED Barcelona inaugura Point Two, un nou espai dedicat a la investigació aplicada al disseny en l’era del tecnohumanisme. L’edifici, situat al carrer de Sant Salvador, vol ser un espai de treball obert a la experimentació i a la cooperació entre el món acadèmic i el món empresarial.

Per celebrar la inauguració d’aquest nou edifici, el proper 5 de març,  tindrà lloc el col·loqui Human – Tech Design Challenges 2020, on es reflexionarà sobre els reptes que planteja el nou decenni. L’acte estarà presidit per Alessandro Manetti, CEO de l’IED a Espanya, amb la col·laboració de Francisco Jarauta, filósof i director científic de l’IED, Aleix Valls, director de H-Farm Barcelona, i Carlos Arroyo, vicepresident de Bertone, dissenyador i expert en l’àmbit de disseny digital i tecnologia.

Entre altres temes, es parlarà sobre el disseny com a eina indispensable per a les noves competències professionals i humanistes, el rol de l’educació i les professions creatives, la incidència de la tecnologia a la vida de les persones i la sosteniblitat com a denominador comú a la globalització dels estils de vida i de consum.

Dia: 5 març

Localització: Carrer de Sant Salvador, 70-72.

Hora: 18.30H

Amb la col·laboració de Peroni i Campari