Participem en el Global Grad Show 2019 durant la Dubai Design Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Participem en el Global Grad Show 2019 durant la Dubai Design Week

12-11-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Participem en el Global Grad Show 2019 durant la Dubai Design Week Participem en el Global Grad Show 2019 durant la Dubai Design Week Participem en el Global Grad Show 2019 durant la Dubai Design Week

Torna una nova edició del Global Grad Show del dia 12 al 16 de novembre durant la Dubai Design Week i l’IED Barcelona hi serà amb tres projectes:

– EMA d’Anastasiia Kuliabina és una proposta que millora l’experiència de les proves d’electrocardiograma (ECG) per a nens i nenes de manera inalàmbrica. L’objectiu és adaptar les tecnologies als usuaris, simplificant la feina del metge i fent més fàcil la prova pel pacient pediàtric.

– El projecte Water Wall, fruit de la última edició del Challenge Based Innovation, també hi serà present a la capital dels Eminats Àrabs Units amb l’alumne de 4t curs de disseny de producte Francesco Lucini. Es tracta d’un dispositiu domèstic que converteix l’aigua residual de les llars en un recurs 100% potable gràcies a tres filtres: un de sorra, un de carbó actiu i un de plasma. L’equip està format per Miguel Sanchez (ESADE), Roberto Alfredo (ESADE) i Sara El Mehtar (UPC Barcelona).

– El tercer projecte seleccionat, també del CBI, es WE-BE, un dispositiu que és mig una joia mig una peça tecnològica (wearable) que porten els dos membres de la parella i que detecta i visibilitza els seus nivells de tensió i estrès. Aquesta proposta anuncia i comunica la situació de desequilibri, i així contribueix a alleujar les tensions i a gestionar bé les tasques. L’equip estava format per Bruna Camaroti (IED Barcelona), Guillem Paris (UPC), Pol Carrera (UPC), Max Braeger (ESADE) i Heloise Simonneaux-Lanoix (IED Barcelona), qui representarà el projecte en el GGS.