PANELL D’EXPERTS SOBRE ARTESANIA CONTEMPORÀNIA DE LA FUNDACIÓ LOEWE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

PANELL D’EXPERTS SOBRE ARTESANIA CONTEMPORÀNIA DE LA FUNDACIÓ LOEWE

25-01-2022

MixedEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
PANELL D’EXPERTS SOBRE ARTESANIA CONTEMPORÀNIA DE LA FUNDACIÓ LOEWE PANELL D’EXPERTS SOBRE ARTESANIA CONTEMPORÀNIA DE LA FUNDACIÓ LOEWE PANELL D’EXPERTS SOBRE ARTESANIA CONTEMPORÀNIA DE LA FUNDACIÓ LOEWE

La FUNDACIÓ LOEWE i l’IED tornen a unir-se per a posar en valor l’artesania com un eix fonamental del disseny, l’art i l’economia.

Així, el pròxim 25 de gener de 2022, a les 19.30 h, tindrà lloc en el Palau de Altamira del IED Madrid un panell que reuneix experts artesans en una taula rodona on dialogaran sobre l’artesania amb vessant artístic i la seva relació amb la tradició i el futur.

La FUNDACIÓ LOEWE ha triat l’escola dins d’una sèrie d’activitats programades per al curs 2022 després de la presentació al novembre de The Room, plataforma que reuneix el treball de grans artesans contemporanis, guanyadors i finalistes de l’icònic Loewe Craft Prize.

L’esdeveniment podrà seguir-se en streaming a través d’aquest enllaç.

Participants del panell:

– Hyeyoung Cho. Secretària General de la Korea Craft and Design Foundation
-Peter Bauhuis. Artista del metall
-Jiyong Lee, artista del vidre

Estaran moderats per Anatxu Zabalbeascoa, crítica d’arquitectura i disseny d’El País. Presidenta del Jurat del LOEWE FOUNDATION Craft Prize.

El panell serà en anglès.