PAN MADRE. Designing bread
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

PAN MADRE. Designing bread

07-06-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
PAN MADRE. Designing bread PAN MADRE. Designing bread PAN MADRE. Designing bread

L’IED Barcelona exhibirà del dia 7 al dia 9 de juny al Museu Alvino de Matera els projectes realitzats durant l’assignatura Projecte interdisciplinari en el qual els alumnes van investigar sobre el concepte Food Design System d’una manera holística i global a partir del pa, entès més com a objecte i producte que com a aliment.

L’exposició “PA MARE. Designing Bread” proposa imaginar futurs escenaris de “consum” en els quals l’experiència de degustar, observar i compartir el pa va més enllà de la percepció sensorial i de l’acte d’alimentar-se. El pa es transforma en art visual, experiència olfactiva, objecte i biomaterial.

La mostra forma part de les activitats que es realitzen a Matera, situada a la regió de Basilicata, que enguany 2019 ha estat escollida com la Capital Europea de la Cultura. “Breadaway – La vie del Pane” és el nom que pren aquest festival co-produït per la Fundació Matera 2019 i Murgia Mare, que transformarà Matera en la capital europea de l’alimentació conscient i la vida durant quatre dies.

Es tracta d’un viatge experiencial que comptarà amb diferents performances artístiques, workshops, laboratoris i en el qual també es triarà el Pa Europeu del 2019 en un concurs internacional organitzat pel ADI.

PA MARE. Designing bread

Dia: 7 de juny

Hora: 18 h.

Lloc: Museu Alvino (Matera)

Per a més informació visita el programa aquí.