OFF-LIMITS MOBILITY
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

OFF-LIMITS MOBILITY

11-06-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
OFF-LIMITS MOBILITY OFF-LIMITS MOBILITY OFF-LIMITS MOBILITY

En un escenari d’innovació, canvi i transformació constant, la mobilitat del futur es planteja com un repte pels dissenyadors de la indústria de transport.

Amb les noves ciutats creix la demanda pels vehicles petits, d’ús individual i que faiclitin la ràpida mobilitat entre espais inter i extra urbans. A més, l’aparició de noves tecnologies suposa la possibilitat d’integrar noves funcionalitats que canvïn per complet l’experiència de conducció. Com s’integrarà la realitat virtual en aquests nous vehicles? Estem preparats per cobrir les necessitats de les noves generacions?

El proper dijous 11 de juny, a les 17.00h, els alumnes del Títol Superior en Disseny de Transport realitzaran les presentacions dels seus projectes de final de grau emmarcades en aquest context de nova micromobilitat. 

Sota el tíitol “Off-limits mobility: innovative micromobility solutions for future generations”, les tesis es presentaran en format online i comptaran amb la presència de convidats, experts del sector, que faran una valoració dels projectes.

Amb aquest esdeveniment virtual, els estudiants tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent i la seva capacitat creativa i proposar solucions reals per les empreses automobilístiques. 

Dia: Dijous 11 de juny

Hora: 17.00h

Idioma: Anglès

Registra’t aquí!