DE BARCELONA A PIXAR. MASTER CLASS D’EDU MARTÍN
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

DE BARCELONA A PIXAR. MASTER CLASS D’EDU MARTÍN

15-05-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
DE BARCELONA A PIXAR. MASTER CLASS D’EDU MARTÍN DE BARCELONA A PIXAR. MASTER CLASS D’EDU MARTÍN DE BARCELONA A PIXAR. MASTER CLASS D’EDU MARTÍN

L’IED Barcelona acull la 1era edició del NONSTOP BARCELONA ANIMACIÓ Festival Internacional de Cinema d’Animació de Barcelona. El proper dia 15 de maig tindrà lloc a l’escola una Masterclass de la mà d’Edu Martin titulada “De Barcelona a Pixar, Un camí d’Il·lusió fet realitat”.

Durant la xerrada Edu Martín, Computer Graphics Artist especialitzat en il·luminació d’animació, farà un repàs de la seva trajectòria professional des dels seus inicis en una petita empresa enfocada en el disseny industrial a mitjans dels 90, fins al seu més recent treball a PIXAR en pel·lícules com Cars 2 o Brave. També analitzarà els encerts i els fracassos comesos durant tots aquests anys i les lliçons que ha anat extraient de totes aquestes experiències.

Dia: 15 de maig
Hora: de 12.30h 
Lloc: Aula Magna (IED Barcelona)

Places reservades per a estudiants de l’IED Barcelona sota inscripció prèvia a eventos@bcn.ied.es abans del dimarts 13 de maig.