Master Talk: Invisible Cities II
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Blau Orgasmic | Management

Projecte: Blau Orgasmic

Master Talk: Invisible Cities II

06-05-2021

OnlineEventAttendanceMode EventScheduled
http://schema.org/VirtualLocation
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Master Talk: Invisible Cities II Master Talk: Invisible Cities II Master Talk: Invisible Cities II

L’IED Barcelona i The Design School at Arizona State University et conviden a la segona edició d’Invisible Cities, una Master Class virtual a càrrec d’Elena Rocchi, professora assistent clínica de l’ASU, i el filòsof Francisco Jarauta

El llibre d’Italo Calvino amb el mateix títol serà el punt de partida d’una discussió entre l’Elena Rocchi i Francisco Jarauta, professor i amic de l’IED, sobre el concepte de ciutat contemporània. 

Quin és el futur de les nostres ciutats? Quins són els reptes que ens enfrontem actualment? Qui hi viu a aquestes ciutats?  

El passat 15 de març es va dur a terme la primera edició d’aquesta master class participativa. El resultat es va materialitzar amb una intervenció a l’aparador de l’edifici de l’IED Barcelona amb una performance per part dels estudiants el divendres dia 23 d’abril (Sant Jordi – Dia Internacional del Llibre). 

Ara és el moment de profunditzar en les conclusions de la primera edició d’aquest aclasse magistral i descobrir més sobre les possibles ciutats del futur. 

No t’ho perdis! 

 

Data: 6 de maig – Posposat

Hora: 17 h. 

Idioma: inglés i castellà

IED Forward
+