Master Class de Stefania Ricci sobre la figura de Salvatore Ferragamo
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

false

Master Class de Stefania Ricci sobre la figura de Salvatore Ferragamo

17-10-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Master Class de Stefania Ricci sobre la figura de Salvatore Ferragamo Master Class de Stefania Ricci sobre la figura de Salvatore Ferragamo Master Class de Stefania Ricci sobre la figura de Salvatore Ferragamo

Stefania Ricci, Directora del Museu Salvatore Ferragamo, ofereix la masterclass “Salvatore Ferragamo across Art and Fashion”, el dia 17 d’octubre a les 9:30h en el marc de l’Acte Inaugural dels Bachelor of Arts i Diplomas IED dels cursos de primer a l’IED Barcelona.

La masterclass serà íntegrament amb anglès i farà una retrospectiva de la carrera del dissenyador de calçat que va ser mundialment conegut per inventar els talons de cuña i els talons tipus gàbia. A més, també explicarà l’estreta relació que va establir Ferragamo amb la tradició manufacturera de la Toscana i l’art contemporani, una de les principals influències en els seus dissenys.

A les 19 hores, Stefania Ricci repetirà la presentació a l’Institut Italià de Cultura de Barcelona en un esdeveniment obert al públic, que es realitza en motiu de la XVI Settimana della Lingua Italiana nel mondo que aquest any tracta sobre “L’italiano e la creatività: marchi e costumi, moda e design”. 

Es pot veure el programa complert amb les activitats a aquest enllaç

Dia: 17 d’octubre de 2016.

Hora: 9:30 hores.

Lloc: IED Barcelona – Biada, 11 (Barcelona).

Accés: Només a la comunitat IED.

iic-colore-barcellona logo-settimana-della-lingua-italiana-nel-mondo