The Making Of… v.37 ‘Tapas’ a l’IED Barcelona
Sol·licitar informació

subir

The Making Of… v.37 ‘Tapas’ a l'IED Barcelona

09-03-2017

El dijous dia 9 de març l’IED Barcelona acull The Making Of… v.37 ‘Tapas’, un cicle de tres microconferències sobre Design for Food organitzat per ADI FAD en motiu de l’exposició “TAPAS. Spanish Desing for Food” que s’innaugura el mateix dia al Museu del Disseny HUB de Barcelona.

L’esdeveniment proposa tres xerrades en les que un dissenyador de producte i un representant d’un establiment gastronòmic presentaran com s’ha reorientat el binomi creatiu disseny-alimentació. Cada tàndem parlarà sobre un dels seus objectes i explicarà quin és el paper que juga el disseny en els diferents sectors productius, estil de vida, cultura tecnològica i hàbits de consum.

A aquesta edició, comptarem amb la presència d’Emiliana Design + By Ekobo, El Celler de Can Roca + Cata i RS Barcelona + Mermelada Estudio.

 

Data: Dijous dia 9 de març

Hora: 19.00 hores

Lloc: Aula Magna IED Barcelona, Biada 11 (Barcelona).

Esdeveniment obert al públic amb places limitades.

Confirmar assistència a adi@adifad.org

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close