L’IED Barcelona participa en l’Exposició “Inside Designers” en l’Adobe Create Now
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

false

L’IED Barcelona participa en l’Exposició “Inside Designers” en l’Adobe Create Now

03-07-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona participa en l’Exposició “Inside Designers” en  l’Adobe Create Now L’IED Barcelona participa en l’Exposició “Inside Designers” en  l’Adobe Create Now L’IED Barcelona participa en l’Exposició “Inside Designers” en  l’Adobe Create Now

El dijous 3 de juliol l’IED Barcelona participa en l’exposició “Inside Designers”, una iniciativa de l’estudi de disseny Toormix on es mostra com pensen els dissenyadors. Participen estudis i escoles de referència de Barcelona per reflexionar sobre el disseny i aportar la seva perspectiva del dissenyador del futur.

L’exposició esta integrada en el Create Now 2014, un esdeveniment creatiu que forma part del Barcelona FADfest en el que es coneixeran totes les novetats d’Adobe Creative Cloud. A més, tindrà lloc la conferència Notegraphy. Por qué el diseño nos hace mejores.” de Rafa Soto, Director Creatiu i Soci Fundador de l’agència interactiva Herraiz Soto andCo, i el Behance Portfolio Reviews presentat per Oriol Armengou i Ferran Mitjans de l’estudi Toormix.

Dia: 3 de juliol
Hora: 16.30 – 22.30
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries 36-38, Barcelona