L´IED BARCELONA EN CUMULUS MILAN 2015
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

L´IED BARCELONA EN CUMULUS MILAN 2015

06-06-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L´IED BARCELONA EN CUMULUS MILAN 2015 L´IED BARCELONA EN CUMULUS MILAN 2015 L´IED BARCELONA EN CUMULUS MILAN 2015

La setmana del 3 al 7 de juny l’IED Barcelona està present al fòrum mundial Cumulus 2015 de Milà. L’escola exposa el projecte “Mat”, una de les propostes resultat de la iniciativa Challenge Based Innovation en col·laboració amb el CERN (European Organization for Nuclear Research). “Mat” va ser realitzat pels alumnes del Títol Superior en Disseny de Producte i Disseny Gràfic Maria Bono i Ricardo Valbuena en col·laboració amb estudiants de les universitats ESADE Business and Law School i la Escuela Técnica Superior de Ingeniería de Telecomunicación de Barcelona  de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El projecte va ser la resposta a un repte proposat per la iniciativa a propòsit del malbaratament d’aliments en l’actualitat. Es caracteritza per una plataforma de silicona anti bacteriana dissenyada per informar a l’usuari del tipus d’aliments que es consumeixen a més de detectar l’estat de l’aliment en temps real.

La inauguració tindrà lloc el dissabte 6 de juny a Cumulus, Associació Internacional d’Universitats i Col·legis d’Art, Disseny i Mitjans de comunicació, fòrum mundial destinat a millorar l’educació i la recerca d’art, disseny i mitjans de comunicació amb membres de més de 40 països de tot el món.

Dia: Dissabte, 6 de juny
Lloc: Politecnico di Milano – Scuola del Design. Via Durant 10, 20158, Milano, Italy.
+ info: www.cumulusmilan2015.org