L’IED Barcelona al Global Industrial Design Forum de Rusia
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

L’IED Barcelona al Global Industrial Design Forum de Rusia

09-07-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona al Global Industrial Design Forum de Rusia L’IED Barcelona al Global Industrial Design Forum de Rusia L’IED Barcelona al Global Industrial Design Forum de Rusia

Horge Perez, Director de l’I+ED Lab de l’IED Barcelona, parlarà sobre mobilitat i vehicles del futur a les conferencies “Future of Mobility” i “Vehicles of the Future” al Global Industrial Design Forum de la Ekaterinburg – Expo de Rússia.

A l’esdeveniment també es presentaran dos projectes realitzats per alumnes de l’escola. El primer, Flymag, va ser una proposta dels estudiants de Disseny de Moda i Disseny de Transport Ingrind Gomà Knorn, Laura García Dominguez i Pablo Velasco Migoya per “El vestit que et transporta”, una exposició que va néixer de la iniciativa BMW al 2011, en la que es mostraven cinc prototips de vehicles futuristes que a la vegada, també tenien utilitat de vestit. El segon, Trofeo, va ser un projecte per Ferrari que van realitzar els alumnes de Disseny de Transport Guido Dodero, Marcel Moritz i Alejandro Esteban Bustos. Van idear un model de Ferrari pel 2025, tenint en compte les noves tecnologies i els nous materials.

Dia: 9 de juliol
Hora: 14:00
Lloc: Central Exhibition de la Ekaterinburg – Expo, Rússia