IED Master Talks : “Design Management: L’aventura d’innovar a grans empreses, start-ups i sector públic”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Club Enamora | Management

Projecte: Club Enamora

IED Master Talks : “Design Management: L’aventura d’innovar a grans empreses, start-ups i sector públic”

26-11-2020

OnlineEventAttendanceMode EventScheduled
http://schema.org/VirtualLocation
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED Master Talks : “Design Management: L’aventura d’innovar a grans empreses, start-ups i sector públic” IED Master Talks : “Design Management: L’aventura d’innovar a grans empreses, start-ups i sector públic” IED Master Talks : “Design Management: L’aventura d’innovar a grans empreses, start-ups i sector públic”

Un element comú als processos de creació, impuls o reinvenció en entorns organitzacionals és la innovació o, al menys, hauria de ser-ho. Però, com aconseguir innovar de veritat en un context com l’actual? La clau està en el Design Management.

Des grans empreses, passant per star-ups, fins arribar a el sector públic, l’abrupte canvi d’escenari ha plantejat nombrosos desafiaments que requereixen de nous processos, metodologies, eines i habilitats.

Com conflueixen disseny i management en la gestió eficaç de la innovació? Quins són els factors d’èxit i les barreres en aquest procés? Quin paper té el design manager a la transformació digital i en la transició cap a l’economia circular?

El proper dijous, 26 de novembre, a les 18.30h, el coordinador de l’Màster RSP en Design Management i director de disseny estratègic en Nacar, Olivier Mache, moderarà una xerrada entre Carles Ferreiro, director d’Innovació en MarketAAD, i Elena Badia, directora de projectes en @Impact Hub Barcelona, ​​per donar resposta a aquestes i altres qüestions.

Aportant les seves respectives experiències en diferents entorns organitzacionals, els ponents oferiran exemples pràctics d’aquest viatge cap a la innovació a través de el paper de l’design manager com a facilitador de la mateixa.

Si vols conèixer com es gestiona la innovació a través del disseny, registra’t ara!

 
Data: 26 de novembre
Hora: 18.30h
Idioma: Anglès
Inscriu-te ara
Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí