IED Talks: de Barcelona al món
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

IED Talks: de Barcelona al món

27-07-2017

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED Talks: de Barcelona al món IED Talks: de Barcelona al món IED Talks: de Barcelona al món

L’IED Barcelona obre una finestra al món oferint col·loquis en directe amb els nostres experts sobre diferents disciplines del Disseny.

L’objectiu d’aquesta trobada és compartir amb els nostres seguidors el coneixement i la visió dels professionals que formen part de l’IED Barcelona.

Uneix-te als IED Talks en live streaming a travès del nostre Facebook, Instagram i Twitter.

Les properes trobades seràn:

Dijous 27 de juliol 2017

15.30h
Moda y Estilo
Amb Pilar Pasamontes y Francesc Grau Tomàs

16.30h
Iluminación en Espacios Gastronómicos
Amb Michela Mezzavilla y Natali Canas del Pozo

 

Pilar Pasamontes
Directora de desenvolupament de l’Àrea Moda de l’IED Barcelona i historiadora de la moda i complements. Llicenciada en Dret. Dissenyadora de complements i ideòloga de les botigues “efectos especiales”. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Consultora de Moda per televisió, revistes i empreses.

Francesc Grau Tomàs
Coordinador del Màster en Disseny de Moda de l’IED Barcelona. Llicenciat en Bachelor of Arts with Honours in Fashion Design per la Universitat de Southampton, a travès de l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona, i Master in Fashion Design per la Domus Academy de Milà. Director creatiu i dissenyador de moda.

Michela Mezzavilla
Coordinadora del Postgrau en Disseny d’Iluminació d’Espais. Arquitecta per l’ Institut Universitari d’Arquitectura de Venezia. Membre de la Junta directiva de la Asociación Profesional de Diseñadores de Iluminación -APDI y fundadora de l’estudi reMM. En els seus gairebé 20 anys d’experiència ha realitzat projectes d’il·luminació de diferent envergadura i enfocament. També té experiència en l’àmbit del design thinking i innovació, aplicats al disseny de producte, interacció i serveis. Els seus projectes han estat premiats en concursos com els FAD, LAMP, Iluminet i Panorama.

Natali Canas del Pozo
Coordinadora del Màster en Disseny d’Interiors de l’IED Barcelona. Fundadora juntament amb Oliver Franz Schmidt i Lucas Echeveste Lacy de El Equipo Creativo, estudi especialitzat en el disseny d’espais per la gastronomia, així com espais de marca i comercials. La seva trajectòria va començar el 2010, amb el disseny de l’emblemàtic restaurant Tickets i la cocteleria 41º de Ferran i Albert Adrià. Des de llavors han realitzat diferents projectes, relacionats sempre amb el món gastronòmic i comercial.