IED MASTER TALKS: LA FORÇA DEL DISSENY PER AL MÓN QUE VE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

IED MASTER TALKS: LA FORÇA DEL DISSENY PER AL MÓN QUE VE

28-09-2021

OnlineEventAttendanceMode EventScheduled
http://schema.org/VirtualLocation
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED MASTER TALKS: LA FORÇA DEL DISSENY PER AL MÓN QUE VE IED MASTER TALKS: LA FORÇA DEL DISSENY PER AL MÓN QUE VE IED MASTER TALKS: LA FORÇA DEL DISSENY PER AL MÓN QUE VE

Com impulsar la innovació real en un món que planteja tants desafiaments a múltiples nivells? Parlem de disseny.

Les IED Màster Talks tornen al setembre amb un cicle de xerrades breus a càrrec de professionals destacats que analitzaran la capacitat d’anticipació i intervenció del disseny per a respondre a les noves necessitats i expectatives d’individus i societat.

Les talks, que s’emetran en el canal de Youtube del IED Barcelona, abordaran des d’una mirada inclusiva, sostenible i innovadora les realitats que s’obren pas en l’espai urbà, la mobilitat, la comunicació, el management… a través de projectes, idees o experiències on el disseny és una eina de transformació fonamental.  

Pren nota de la primera xerrada!

«El meu barri, el meu disseny: El superpoder del ‘co-‘ per a les ciutats que imaginem»

La teoria diu que una ciutat és dels seus habitants, però com podem realment les persones participar en la seva transformació?

Bet Cantallops, arquitecta i cofundadora de Saetaestudi, a més de coordinadora del Master in Design for Urban Environment de l’IED Barcelona; i José Fran García, Head of Innovation Lab de l’ED, analitzaran projectes d’intervenció urbana que connecten la força col·lectiva amb el pensament del disseny.

Data: 28 de setembre

Hora: 18.30h

Idioma: Castellà amb subtítols en anglès

Registra’t ara!