IED MASTER TALKS- “2020: l’any que va posar a prova els nostres espais”
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: DÉJÀ VU | Design

PROJECTE: DÉJÀ VU

IED MASTER TALKS- “2020: l’any que va posar a prova els nostres espais”

09-12-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED MASTER TALKS- “2020: l’any que va posar a prova els nostres espais” IED MASTER TALKS- “2020: l’any que va posar a prova els nostres espais” IED MASTER TALKS- “2020: l’any que va posar a prova els nostres espais”

Els nostres espais de convivència s’han transformat en pocs mesos, s’han adaptat a les nostres necessitats com a usuaris i han evolucionat a entorns més flexibles centrats en les persones.

La experiència de l’usuari és ara més important que mai en definir un projecte d’interiorisme d’una casa, una oficina o un espai d’oci.

Estan preparats els professionals per a les noves demandes del mercat? Estan les empreses ajustant els seus espais al seu nou model de negoci o el model de negoci s’està ajustant als espais disponibles? Com evolucionaran els ecosistemes domèstics, laborals i d’oci a les noves maneres de relacionar-nos entre nosaltres, amb l’espai i amb els objectes?

Aquestes i altres preguntes seran el centre de la conversa entre Diana Do Rio, arquitecta i Directora Associada de Disseny Interior de AECOM, a més de Programme Leader del Master Semipresencial de Disseny Estratègic per a Interiorisme de l’ IED Madrid; Natali Canas del Pozo, arquitecta, cofundadora de l’ El Equipo Creativo i  Coordinadora del Master en Disseny d’Interiors de l’ IED Barcelona, i, com a moderador, Niko Barrena, arquitecte, docent i investigador, cofundador de |carnisseria, actualment professor de l’ IED.

Registra’t aquí! 

Data: 9 de desembre
Hora: 18.30h
Idioma: Espanyol

Inscriu-te ara
TrueVull rebre recordatoris de l'esdeveniment via SMS.

Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre recordatoris de l'esdeveniment via SMS

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat