L’IED Barcelona participarà a Selected Europe’ 16
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

L’IED Barcelona participarà a Selected Europe’ 16

18-11-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona participarà a Selected Europe’ 16 L’IED Barcelona participarà a Selected Europe’ 16 L’IED Barcelona participarà a Selected Europe’ 16

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny estarà present en la setena edició de Selected Europe, un festival d’inspiració creativa per als amants del disseny, la comunicació visual, l’art i la creativitat, que tindrà lloc el 18 i el 19 de novembre de 2016 a Bilbao.

Referents de primera línia i talents emergents de tota Europa es reuniran durant 2 dies per intercanviar idees i projectes innovadors del sector de la creativitat, participar en debats i explorar la relació entre empreses i disseny. El dissabte 19 de novembre Julia Weems, Directora de Moda de l’IED Barcelona, donarà la conferència “Fashion Learning Futures”, i d’altra banda, Jürgen Salenbacher, professor a l’àrea de Management for Creative Industries, parlarà sobre “Creative personal branding”.

En l’edició 2015, 10 projectes d’alumnes i docents de l’IED Barcelona van estar presents en el llibre “Selected Europe Visual Inspiration from Bilbao (City of Design UNESCO)”, una peça que inclou a artistes i dissenyadors referents per a la inspiració visual a Europa. El llibre està dissenyat i dirigit per Hernán Ordóñez, docent i coordinador del Master en Disseny Gràfic de la Informació i Media Branding a l’IED Barcelona.

A més, els professionals i nous talents europeus del món de disseny que vulguin donar a conèixer els seus projectes en aquesta edició de Selected, podran enviar els seus treballs abans del divendres 10 de juny de 2016 a les 15h.

Més informació sobre la convocatòria: http://www.selectedinspiration.com/call-for-entry

Lloc: Azkuna Zentroa, Plaza Arriquibar, Bilbao
Data: Divendres 18 i dissabte 19 de novembre de 2016