L’IED Barcelona a la Barcelona Design Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

L’IED Barcelona a la Barcelona Design Week

06-06-2017

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona a la Barcelona Design Week L’IED Barcelona a la Barcelona Design Week L’IED Barcelona a la Barcelona Design Week

Durant la setmana del 6 al 14 de juny tindrà lloc una nova edició de la Barcelona Design Week (BDW). L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny estarà present a diferents actes:

BDW Talks: Design & Research

El divendres dia 9 de juny Luciana Leveratto de l’IED Barcelona participarà en la BDW Talks: Design & Research for Health a l’auditori del DHub per parlar del projecte Challange Based Innovation (CBI), un programa acadèmica realitzat en col·laboració amb IdeaSquare, centre d’innovació del CERN, l’Organització Europea per la Investigació Nuclear a Ginebra (Suïssa).

Juntament amb els companys del projecte Ramón Bragós (UPC) i Kyriaki Papageorgiou (ESADE), Leveratto Project leader i tutora de disseny del CBI formarà part d’una taula rodona titulada “Challange Based Innovation: estudiants apliquen les tecnologies derivades de la investigació al CERN per respondre a necessitats reals”, moderada pel Dr. Jaume Pérez Payarols, responsable d’innovació i investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Data: Divendres dia 9 de juny.

Hora: 10:00 a 12:00 hores.

Lloc: Auditori Disseny Hub Barcelona.

Accés: Gratuït. Per inscripció.

 

Exposició projectes escoles sobre Disseny Social

L’IED Barcelona participa a l’exposició organitzada pel grup interuniversitari EDIVI, “Educació per al disseny per viure, xarxa de centres d’ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat”. La mostra estarà situada al hall del Museu del Disseny (planta -1), davant del Centre de Documentació del DHub, durant tota la Barcelona Design Week i hi haurà un projecte d’un alumne de l’IED Barcelona exposat.

Data: Del dia 6 al 14 de juny.

Lloc: Hall del Museu del Disseny, davant del Centre Documentació (planta -1).

En motiu de l’exposició, el dimarts dia 13 de juny tindrà lloc una xerrada en què es presentaran diferents projectes d’alumnes realitzats  a les escoles que utilitzen el disseny com a eina de canvi social.  

Data: Dimarts dia 13 de juny.

Hora: 18:30 hores.

Lloc: Espai planta-1 del Dissny Hub, Centre de Documentació.

 

Talent Show

El dimecres dia 14 de juny a l’Auditori del DHub tindrà lloc un Talent Show, una iniciativa que vol visualitzar el talent emergent de les futures generacions de dissenyadors. L’esdeveniment es presentaran dos projectes realitzats pels alumnes de l’IED Barcelona: Christoph Sokol, exalumne del Títol Superior en Disseny de Transport, parlarà del seu projecte de final carrera “SEAT Mergo”; i Hilmar Tomasson i Artem Nikolaev, estudiants del Diploma IED in Creative Advertising and Branding, presentaran el projecte “The last time”.

Data: Dimecres dia 14 de juny.

Hora: De 19:00 a 20:00 hores.

Lloc: Auditori Disseny Hub Barcelona.

Accés: Gratuït. Per inscripció.

 

Pots trobar més informació de la BDW, a la seva pàgina web: www.barcelonadesignweek.com