IED Barcelona, col·laborador oficial del Fòrum MID 2016
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

false

IED Barcelona, col·laborador oficial del Fòrum MID 2016

22-10-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED Barcelona, col·laborador oficial del Fòrum MID 2016 IED Barcelona, col·laborador oficial del Fòrum MID 2016 IED Barcelona, col·laborador oficial del Fòrum MID 2016

L’IED Barcelona és col·laborador oficial del Fòrum MID 2016 que tindrà lloc durant el mes de novembre al Disseny Hub Barcelona. La iniciativa està organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny i consisteix a presentar diferents propostes per promocionar projectes creatius i crear oportunitats de negoci. El dimarts dia 22 de novembre se seleccionaran els projectes finalistes que participaran en el MID Mercat d’Idees de Disseny 2016.

Entre les start-ups que s’han presentat hi ha “Yúlia”, una App dissenyada pels estudiants Junior González, Danae Fischer i Alberto Martínez que es va presentar durant el MarketLab del Sónar+D 2016. Es tracta d’una aplicació que permet la sincronització d’un grup de dispositius mòbils amb l’objectiu de transformar-se en un únic sound system la font de so de la qual és manipulable a temps real.  

El projecte disposa del suport tècnic de Digio i la col·laboració d’I+ED Lab que també impartirà un workshop sobre els canvis en els organigrames de les empreses actuals mitjançant les tècniques del design thinking.