IED Barcelona a la Pop Up Window de la Galeria MITTE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

IED Barcelona a la Pop Up Window de la Galeria MITTE

03-09-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
IED Barcelona a la Pop Up Window de la Galeria MITTE IED Barcelona a la Pop Up Window de la Galeria MITTE IED Barcelona a la Pop Up Window de la Galeria MITTE

Del 3 al 17 de setembre s’exposa en la Pop Up Window de la Galeria MITTE de Barcelona “Amen”, el treball de tesi de l’àrea de Visual Communication realitzat pels alumnes Sara Arias de Disseny Gràfic, Dagnÿ Snorradottir de Graphic Design, i Amparo Cativiela de Disseny Gràfic, Il·lustració i Animació juntament amb la col·laboració de l’empresa Brands and Roses.

Amen és un projecte integrat que aborda les branques del disseny editorial, la comunicació i el món virtual per mitjà d’una web i una app. Aposta per les relacions socials entorn del món de la gastronomia i es recolza sobre el potent insight: m’avorreix menjar sol.

MITTE és un espai multifuncional situat al barri Eixample de Barcelona que uneix diferents disciplines per crear un espai artístic i creatiu obert a noves idees i a nous artistes, dissenyadors, arquitectes i creatius.

 

Dia: del 3 al 17 de setembre 
Hora: de 10h a 22h
Lloc: c/Bailén 86, 08009 Barcelona