Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat

03-03-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat

El proper 3 de març Matteo Vignoli, professor de Design Thinking a la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia, oferirà la xerrada “Hunting for Innovation. Creativity and the art of hunting for idees” a l’IED Barcelona.

D’una banda, Matteo Vignoli parlarà sobre l’aplicació del Design Thinking a la innovació i sobre la creativitat i l’art de la recerca de noves idees. D’altra banda, Vignoli reflexionarà sobre l’auge de “Educar per innovar”, una metodologia nascuda al Reggio Emilia (Itàlia) que va donar lloc a una nova manera de potenciar pràctiques innovadores en les organitzacions i al naixement del programa Food Innovation.

Matteo Vignoli és catedràtic de Design Thinking a la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia i és l’únic membre italià de SUGAR Network, una xarxa internacional d’universitats coordinades per la Universitat de Standford amb més de 40 anys d’experiència en l’aplicació de Design Thinking a la innovació. Actualment, està involucrat en la construcció del futur a través de la recerca, la formació i la pràctica empresarial entorn a l’aplicació del Design Thinking. Durant els últims anys ha aplicat la popular metodologia educativa Reggio en diferents cursos universitaris i Màsters en Business Education. És professor en diversos Màsters i escoles de negocis, ha publicat en més de 20 publicacions internacionals i ha treballat en nombroses empreses nacionals i internacionals en projectes d’innovació.

La conferència es realitza en el marc del Master en Design Management.

Dia: 3 de març de 2016
Lloc: Classroom 108, IED Barcelona (Biada, 11)
Hora:  19.00h

Eventbrite - Hunting for Innovation - Creativity and the Art of Hunting for Ideas (Matteo Vignoli)