Matteo Vignoli a l’IED Barcelona parlant d’innovació i creativitat
Sol·licitar informació

subir

Matteo Vignoli a l'IED Barcelona parlant d'innovació i creativitat

03-03-2016

El proper 3 de març Matteo Vignoli, professor de Design Thinking a la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia, oferirà la xerrada “Hunting for Innovation. Creativity and the art of hunting for idees” a l’IED Barcelona.

D’una banda, Matteo Vignoli parlarà sobre l’aplicació del Design Thinking a la innovació i sobre la creativitat i l’art de la recerca de noves idees. D’altra banda, Vignoli reflexionarà sobre l’auge de “Educar per innovar”, una metodologia nascuda al Reggio Emilia (Itàlia) que va donar lloc a una nova manera de potenciar pràctiques innovadores en les organitzacions i al naixement del programa Food Innovation.

Matteo Vignoli és catedràtic de Design Thinking a la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia i és l’únic membre italià de SUGAR Network, una xarxa internacional d’universitats coordinades per la Universitat de Standford amb més de 40 anys d’experiència en l’aplicació de Design Thinking a la innovació. Actualment, està involucrat en la construcció del futur a través de la recerca, la formació i la pràctica empresarial entorn a l’aplicació del Design Thinking. Durant els últims anys ha aplicat la popular metodologia educativa Reggio en diferents cursos universitaris i Màsters en Business Education. És professor en diversos Màsters i escoles de negocis, ha publicat en més de 20 publicacions internacionals i ha treballat en nombroses empreses nacionals i internacionals en projectes d’innovació.

La conferència es realitza en el marc del Master en Design Management.

Dia: 3 de març de 2016
Lloc: Classroom 108, IED Barcelona (Biada, 11)
Hora: 19.00h

Eventbrite - Hunting for Innovation - Creativity and the Art of Hunting for Ideas (Matteo Vignoli)

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close