Horge Pérez, Director de l’I+EDlab, participa a Innoprom
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

false

Horge Pérez, Director de l’I+EDlab, participa a Innoprom

14-07-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Horge Pérez, Director de l’I+EDlab, participa a Innoprom Horge Pérez, Director de l’I+EDlab, participa a Innoprom Horge Pérez, Director de l’I+EDlab, participa a Innoprom

La ciutat d’Ekaterimburgo, situada a la regió de l’Ural a Rússia, s’està convertint en el destí favorit de l’IED.

Horge Pérez, director de l’I+ED lab, ha estat convidat a l’Innoprom, la Fira anual de comerç industrial internacional, per a participar en la conferència Future of Designer Education in Russia and Abroad, moderat per Maria Tvardovskaya, representant de les institucions internacionals de disseny a Rússia.

El dia 16 de juliol al Pavelló 4, el professor Pérez participarà en una conferència en la qual es debatrà sobre els reptes que ha d’afrontar l’educació actual de disseny i s’intentarà buscar solucions a aquesta problemàtica amb reconegudes institucions educatives internacionals, alguns dels seus estudiants que ja s’han graduat i empreses.

Per altra banda, també plantejaran les noves oportunitats i amenaces associades amb la quarta revolució industrial. Durant més de la meitat de segle XX, l’educació del disseny ha evolucionat de manera constant i ha aconseguit adaptar-se a la revolució digital i a les innovacions industrials. Actualment, el disseny s’està convertint en el nucli de l’activitat humana i ha evolucionat del mer disseny de producte i d’interiors cap a un concepte més global, en el que els sistemes i serveis del disseny disposen de múltiples nivells i entren en contacte amb altres disciplines. Com serà el futur per a l’educació del disseny una vegada que la tecnologia canviï completament les nostres vides?

El professor Pérez també avaluarà alguns projectes en el Forma Contest of Ural University of Architecture and Art, partner educatiu de l’IED a Rússia, i compartirà les millors propostes de disseny industrial a l’IED de Turín en motiu del GLOBAL INDUSTRIAL DESIGN FORUM 2016.

L’IED Barcelona celebra el 50è aniversari d’infinita creativitat i, per aquesta raó, atorgarà una beca en el Design for Russian Technologies Contest of Rosteh, que consistirà en un Curs d’Estiu en Design Thinking and Co-creation impartit a Barcelona, amb un valor total de 3.000 euros.

Vols saber més sobre l’IED a Ural i altres llocs de Rússia? Registra’t aquí i estarem encantats de compartir les nostres novetats i, fins i tot, parlar amb tu per telèfon o bé Skype.