Homenatge al dissenyador Vico Magistretti l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Homenatge al dissenyador Vico Magistretti l’IED Barcelona

12-11-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Homenatge al dissenyador Vico Magistretti l’IED Barcelona Homenatge al dissenyador Vico Magistretti l’IED Barcelona Homenatge al dissenyador Vico Magistretti l’IED Barcelona

Del 13 al 30 de novembre l’IED  Barcelona presenta l’exposició “Svicolando – Omaggio a Vico Magistretti” dedicada a l’arquitecte i dissenyador milanès que va ajudar a crear i difondre a nivell internacional durant els anys seixanta i noranta, el disseny italià. La mostra acull els esbossos i fotografies més famoses del dissenyador juntament amb referències d’objectes d’importants empreses italianes de disseny com Artemide, De Pàdua, Flou, Oluce i Schiffini.

Vico Magistretti va ser un dissenyador industrial italià, dedicat al mobiliari i a l’arquitectura que des de l’inici de la seva carrera va tenir clara la importància de la col·laboració entre dissenyadors i indústria. Ambaixador del disseny modern, alguns dels seus dissenys estan presents en importants museus d’Europa, Estats Units i Japó. El MoMA de Nova York inclou objectes de Magistretti en la seva col·lecció permanent.

Inauguració
Dia: 12 de novembre
Horari: 19.00h
Lloc: Aula Magna IED Barcelona. c/Biada, 11, 08012 Barcelona

Confirma la teva assistència a: eventos@bcn.ied.es

Exposició
Durada: Del 13 al 30 de novembre
Dia/Hora: de dilluns a divendres de 17h a 20h
Visites en horaris de matí i per a grups sota cita prèvia al 932385889