Hernán Ordoñez participa a la 5ª edició del Festival OFFON
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Hernán Ordoñez participa a la 5ª edició del Festival OFFON

22-09-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Hernán Ordoñez participa a la 5ª edició del Festival OFFON Hernán Ordoñez participa a la 5ª edició del Festival OFFON Hernán Ordoñez participa a la 5ª edició del Festival OFFON

“Disseny i Tendències. Transversalitat en un context global” és el títol de la ponència amb què el professor Hernán Ordoñez participarà en el Festival Offon. El dia 22 de setembre l’Escuela de Artes y Letras Institución Universitaria (Colombia) acollirà la cinquena edició de la trobada internacional. 

Offon, Integración de la Industria Publicitaria 2016, és un espai per intercanviar idees i experiències en relació a les noves corrents publicitàries. Hernán Ordoñez, coordinador del Màster en Disseny Gràfic de la Informació i Media Branding, parlarà sobre el paper del disseny en l’actualitat i senyalarà la rellevància que té a l’etapa educativa i la seva inserció a l’entramat escola-societat-indústria.

Sota la premissa “100% de Publicidad Vital!”, diversos professionals del món del disseny, la publicitat, el màrqueting o la comunicació intercanviaran opinions a Bogotà per abordar temes com els nous llenguatges publicitaris, les futures tendències o l’aplicació de les últimes innovacions tecnològiques.

 

Dia: 22 de setembre de 2016

Hora: 16:00

Lloc: Centro Cultural del Gimnasio Moderno, Carrera 9 No. 74-99, Bogotà, D.C. (Colòmbia).