HACKATHON CALL: Innovations for Life
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

HACKATHON CALL: Innovations for Life

30-11-2018

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
HACKATHON CALL: Innovations for Life HACKATHON CALL: Innovations for Life HACKATHON CALL: Innovations for Life

Entendre quines són les bases biològiques de la cognició i la conducta humana és un dels reptes existencials de la nostra societat. La neurociencia continua investigant com desxifrar el comportament d’un dels grans enigmes del nostre cos: el cervell.

En col·laboració amb Sanofi, el Fusion Point organitza el hackathon “Healthcare solutions: innovations for life”, una iniciativa per crear solucions que detectin i gestionin els símptomes de l’ansietat, la hiperactivitat o altres trastorns associats a malalties psiquiàtriques. Durant tres dies, equips multidisciplinaris composats per estudiants d’enginyeria, business i disseny, investigaran com contribuir en la prevenció i el tractament de malalties mentals.

L’esdeveniment, impulsat per el Fusion Point, l’espai dedicat a la innovació de l’IED Barcelona, ESADE Business School i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) juntament amb Accenture, tindrà lloc el divendres dia 30 de novembre fins al diumenge dia 2 de desembre.

 

¡Anima’t a participar i a viure aquesta experiència!

Coneix les bases del Hackathon aquí.

Inscripcions obertes per a estudiants de tercer i quart curs dels Títols Superiors, Masters i Postgraus i exalumnes de l’IED Barcelona.