GUANYA UN ACCESSORI DE MODA AMB L’IED BARCELONA A THE SHOPPING NIGHT
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

false

GUANYA UN ACCESSORI DE MODA AMB L’IED BARCELONA A THE SHOPPING NIGHT

01-12-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
GUANYA UN ACCESSORI DE MODA AMB L’IED BARCELONA A THE SHOPPING NIGHT GUANYA UN ACCESSORI DE MODA AMB L’IED BARCELONA A THE SHOPPING NIGHT GUANYA UN ACCESSORI DE MODA AMB L’IED BARCELONA A THE SHOPPING NIGHT

L’IED Barcelona organitza un concurs en el seu stand durant The Shopping Night Barcelona 2016 en el qual es pot guanyar un penjoll realitzat per l’exalumne del Títol Superior en Disseny de Moda Ricardo Dovale. En la seva setena edició, l’esdeveniment s’inspira en la popular novel”la de Lewis Carroll “Les Aventures d’Alícia en el País de les Meravelles” i l’Escola Superior de Disseny ha organitzat una Tea Party amb els personatges amb més estil del conte.  

El concurs consisteix en visitar l’stand IED Barcelona, situat al Passeig de Gràcia número 110, i fer-se una foto a la Tea Party amb la Reina de Cors i el Barreter. L’endemà, es penjaran totes les fotos al mur de Facebook de l’IED Barcelona i la que aconsegueixi més likes, serà la guanyadora del penjoll. ¿T’animes a participar?

A més, també podràs aconseguir una il·lustració personalitzada realitzada pels alumnes de Disseny de Moda ambientada en el fabulós món d’“Alícia en el País de les Meravelles”.

facebook.com/iedbarcelonafanpage

*El termini del concurs comença el 2/12 a les 11 hores fins al 6/12 a les 18 hores. El guanyador s’anunciarà a les 18 hores d’aquell mateix dia.

Dia: Dijous dia 1 de desembre.

Hora: a partir de les 20 hores.

Lloc: Av. Diagonal amb Passeig de Gràcia.