Food Event Design a la Barcelona Design Week
Sol·licitar informació

subir

Food Event Design a la Barcelona Design Week

11-06-2014

Pep Pujol i Iván Merino, coordinador i docents del curs CSP en Food Event Design i fundadors de Biscuits, protagonitzaran un workshop i una jam gastronòmica en motiu de la Barcelona Design Week.

El dia 11 de juny impartiran “Amb el menjar, sí que es juga!”, un taller que té com a objectiu donar a conèixer la disciplina del Food Event Design treballant sobre el disseny de caterings per a esdeveniments. El dijous 12 de juny dirigiran “My funny  croqueta”, la jam gastronòmica que consistirà en aconseguir la croqueta ideal enfrontant dissenyadors com Toni Arola, Gonzalo Milà o l’arquitecte Josep Bohigas i cuiners com Núria Gironés, responsable de Ca l’Isidre i, Carles Fernández, xef del restaurant Loidi de Martín Berastegui.

Organitza Greek i l’IED Barcelona, coordina Biscuits i col·labora Gaggenau i Bulthaup Greek.

El workshop és obert al públic, més informació aquí.

 

Dia: 11 de juny
Hora: de 16 a 20.30h
Lloc: Greek – Bori i Fontestà, 21
Accés: entrada 3€

 

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close