FESTIVAL D’ARQUITECTURA 48H OPEN HOUSE BARCELONA
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

false

FESTIVAL D’ARQUITECTURA 48H OPEN HOUSE BARCELONA

21-10-2017

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
FESTIVAL D’ARQUITECTURA 48H OPEN HOUSE BARCELONA FESTIVAL D’ARQUITECTURA 48H OPEN HOUSE BARCELONA FESTIVAL D’ARQUITECTURA 48H OPEN HOUSE BARCELONA

L’IED Barcelona obre les portes de les seves instal·lacions durant el Festival d’Arquitectura 48 hores Open House Barcelona que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 21 i 22 d’octubre.

Els curiosos i amants de l’arquitectura podran descobrir com els diferents espais de l’antiga fàbrica tèxtil Macson s’han reorganitzat per convertir-se en l’Escola Superior de Disseny. Durant dos dies es faran visites guiades de l’arquitectura, que és el resultat de la reforma i rehabilitació de la fàbrica de l’any 1952 realitzada per l’estudi Franconi Gonzalez Architects en col·laboració amb l’estudi ProA Solutions. 

Per segon any, l’IED Barcelona col·labora amb l’activitat Open Sketch, una iniciativa que promou la creativitat i l’arquitectura a través del dibuix. Es tracta d’un concurs d’Instagram que consisteix en animar als participants a dibueixar els edficis de la ciutat i compartir-los a través de la xarxa social amb les etiquetes #OpenSketch17 i #OHB17. Els participants entraran en el sorteig d’un Summer Course a l’escola d’una, dues o quatre setmanes de duració i d’un lot de productes per dibuixar.

 

Dia: 21 i 22 d’octubre

Lloc: IED Barcelona – Biada, 11 (Barcelona)