Fashioners of the World 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Fashioners of the World 2020

15-07-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Fashioners of the World 2020 Fashioners of the World 2020 Fashioners of the World 2020

SAVE THE DATE! La primera desfilada virtual de l’IED Barcelona arribarà aquest mes de juliol.

En aquest context inèdit, l’IED vol premiar el talent i recolzar a tots aquells creatius que, tot i les dificultats, han seguit treballant per aconseguir que els seus somnis es facin realitat. És per això que, tot i les circumstàncies, aquest any també es realitzarà la desfilada Fashioners of the World 2020 en format online.

Aquest esdeveneniment virtual, en colaboració amb Not Just a Label, es podrà veure en exclusiva a través del canal de Youtube de l’IED Barcelona el 15 de juliol a les 19h i presentarà les coleccions de final de carrera dels estudiants del TS en Disseny de Moda, del TS en Estilisme i Comunicació de moda i del BA (Hons) in Fashion Design.

Com cada any, s’entregarà el premi Franca Sozzani a la Millor Col·lecció de Moda i, com a novetat, es premiarà la Millor Col·lecció d’Accessoris. 

En aquesta edició comptem amb un jurat de luxe internacional, format pel reconegut dissenyador de moda francès Christian Lacroix; el Director Creatiu de MAC Cosmetics, Drew Elliot; l’Editora de Talents and Sustainability per Vogue Itàlia, Elisa Pervinca Bellini; i el Fundador de Not Just A Label, Stefan Siegel; que estudiaran i valoraran cadascuna de les col·leccions presentades.

Dimecres podràs seguir la desfilada fent click aquí!

 

Dia: Dimecres 15 de juliol

Hora: 19.00h

Enllaç: https://youtu.be/BsQ2F54lWPE