EXPOSICIÓ PREMI DISSENY PER Al RECICLATGE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

EXPOSICIÓ PREMI DISSENY PER Al RECICLATGE

28-01-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
EXPOSICIÓ PREMI DISSENY PER Al RECICLATGE EXPOSICIÓ PREMI DISSENY PER Al RECICLATGE EXPOSICIÓ PREMI DISSENY PER Al RECICLATGE

L’IED Barcelona acollirà l’exposició “Premi Disseny per al Reciclatge 2013” que podrà visitar-se fins al 8 de febrer a la mateixa escola. La mostra recull els projectes premiats en les diferents categories (producte, estratègies, materials, etc.) que consideren i integren en el seu disseny criteris de prevenció de residus, ús de material reciclat o millora del reciclatge.

En el marc de l’exposició el 29 de gener es realitzarà un taller promogut per l’Agència de Residus de Catalunya, impartit per SIMPPLE, consultora que ajuda a avaluar de manera ambiental i tecnològica productes millorant la seva eficiència, i es desenvoluparà el concepte d’Ecodiseño realitzant un exercici pràctic de millora ambiental d’un producte.

També s’explicaran les bases del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015 en el qual es poden presentar productes en desenvolupament o estratègies de promoció de productes ecodissenyats. Els estudiants o recentment titulats poden presentar-se en la categoria exclusiva Disseny Jove.

Lloc: IED Barcelona (Biada, 11)
Horari: de dilluns a divendres de 19.30 a 20.30
Registrar-se prèviamente al 932385889