Exposició Designing Bathroom 2050 a l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Exposició Designing Bathroom 2050 a l’IED Barcelona

11-06-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Exposició Designing Bathroom 2050 a l’IED Barcelona Exposició Designing Bathroom 2050 a l’IED Barcelona Exposició Designing Bathroom 2050 a l’IED Barcelona

L’11 de juny l’IED Barcelona celebra la inauguració de l’exposició Designing Bathroom 2050 en el marc de la Barcelona Design Week.. La mostra neix d’una col·laboració entre l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny i l’empresa Roca, a través dels seus departaments d’Innovació:I+ED Lab y Roca Design Center. La iniciativa parteix d’un repte que va proposar l’empresa de cambres de bany com a tesis de final de curs a alumnes del Títol Superior en Disseny de Producte, Disseny d’Interiors i Disseny Gràfic, i del Diploma en Business Design i Creative Advertising and Branding. 

Designing Bathroom 2050 és el resultat d’una recerca sobre els productes i serveis del 2050 en l’àmbit del bany, l’aigua i el seu entorn. Sis propostes exploren la usabilitat i el disseny dels banys en espais públics com aeroports, parcs i carrers, i en espais privats. Cada projecte respon a un públic i necessitats concretes, des de la privasitat als espais compartits, el desaprofitament de l’aigua i les mancances dels passatgers en els aeroports, fins a les exigències que requereix la tercera edat o la posició squat. Una reflexió que proposa noves maneres d’entendre aquest sector a partir de l’estudi dels usuaris i de les possibilitats que oferirà el futur proper.

Amb la col·laboració de: Cerveses Moritz, Cetemmsa y Mactac.

Inauguració

Dia: 11 de juny
Horari: 20.30h
Lloc: IED Barcelona (Biada, 11)
Entrada lliure, confirmar assistència a: eventos@bcn.ied.és

Exposició

Dies: del 12 al 18 de juny
Horari: 12-18h
Lloc: IED Barcelona (Biada, 11)
Entrada lliure