EL MEU BARRI, EL MEU DISSENY: EL SUPERPODER DEL ‘CO-‘ PER A LES CIUTATS QUE IMAGINEM
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

EL MEU BARRI, EL MEU DISSENY: EL SUPERPODER DEL ‘CO-‘ PER A LES CIUTATS QUE IMAGINEM

28-09-2021

OnlineEventAttendanceMode EventScheduled
http://schema.org/VirtualLocation
IED Barcelona
free
IED Barcelona
EL MEU BARRI, EL MEU DISSENY: EL SUPERPODER DEL ‘CO-‘ PER A LES CIUTATS QUE IMAGINEM EL MEU BARRI, EL MEU DISSENY: EL SUPERPODER DEL ‘CO-‘ PER A LES CIUTATS QUE IMAGINEM EL MEU BARRI, EL MEU DISSENY: EL SUPERPODER DEL ‘CO-‘ PER A LES CIUTATS QUE IMAGINEM

Mai abans havíem travessat un moment tan crític i decisiu per a definir els llocs en els quals somiem viure. La teoria diu que una ciutat és dels seus habitants, però com podem realment les persones participar en la seva transformació?

El món compta amb el millor recurs possible per a canalitzar aquest procés: la força del col·lectiu. Al costat del sector públic, l’àmbit acadèmic i el de l’empresa, els ciutadans també podem ser agents actius del canvi a través del diàleg i la cocreación, fent ús de determinades experiències, metodologies i eines que connectin la nostra creativitat. I, en aquest sentit, el disseny és una eina fonamental.

El pròxim 28 de setembre, a les 18.30hBet Cantallops, arquitecta i cofundadora de Saetaestudi, a més de coordinadora del Master in Design for Urban Environment del IED Barcelona; i José Fran García, Head of Innovation Lab del IED, mantindran una breu xerrada en línia sobre aquestes qüestions, que s’emetrà en el canal de Youtube de l’IED Barcelona.

Durant la trobada s’abordaran experiències reals desenvolupades a Madrid i Barcelona  on la unió de capacitat associativa i disseny han permès desenvolupar entorns més justos, respectuosos amb el medi ambient, inclusius i equilibrats.

Registra’t en aquest enllaç!

Data: 28 de setembre

Hora: 18.30h

Idioma: Castellà amb subtítols en anglès