L’IED projecta els millors fashion films a The Shopping Night BCN 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

L’IED projecta els millors fashion films a The Shopping Night BCN 2018

22-11-2018

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED projecta els millors fashion films a The Shopping Night BCN 2018 L’IED projecta els millors fashion films a The Shopping Night BCN 2018 L’IED projecta els millors fashion films a The Shopping Night BCN 2018

El dijous dia 22 de novembre els dissenys de les col·leccions dels estudiants del Títol Superior en Disseny de Moda i el BA (Hons) in Fashion Design es projectaran en el seu format més cinematogràfic durant The Shopping Night Bcn.

Un total de sis fashion films, premiats per la directora de cinema Isabel Coixet en les dues últimes edicions de la desfilada anual de l’IED Fashioners of the World, es podran veure en l’escenari Musica de Cinema de Cinesa, situat en Passeig de Gràcia entre els carrers Rosselló i Provença a partir de les 19h. Crítiques oníriques sobre la indústria de la moda, la mitologia escandinava o la complexitat de l’ésser humà en un món globalitzat, són alguns dels temes que exploren els fashion films.

En els últims anys, l’IED ha recolzat i destacat el paper que juga la comunicació visual de les col·leccions de moda amb un premi especial al Millor Fashion Film atorgat per Isabel Coixet. Un llenguatge capaç de transmetre la narrativa de les col·leccions jugant amb un imaginari propi i estètic.

Enguany, l’esdeveniment s’endinsa en el concepte “Bocados de Moda”, unint moda, música i gastronomia, i l’IED Barcelona també estarà present amb un stand al·ludint referents cinematogràfics amb il·lustracions en directe i inspiradors looks de moda. A més, tot el passeig de Gràcia s’impregnarà de diferents escenaris dedicats a la història de la música, des del rock clàssic als últims ritmes llatins.

 

The Shopping Night BCN 2018

Dia: dijous 22 de novembre

Hora: de 19h. A 00h.

Projeccions dels Fashion films a l’Espai Cinesa: 19h, 21h i 23.40h.

Lloc: Passeig de Gràcia 96, entre Rosselló i Provença

Més informació sobre l’esdeveniment aquí