L’IED a la 25ª edició de la 080 Barcelona Fashion
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

L’IED a la 25ª edició de la 080 Barcelona Fashion

04-02-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
Recinte Modernista Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona Barcelona, 08025
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED a la 25ª edició de la 080 Barcelona Fashion L’IED a la 25ª edició de la 080 Barcelona Fashion L’IED a la 25ª edició de la 080 Barcelona Fashion

Un any més l’IED Barcelona participa a la 080 Barcelona Fashion. L’emblemàtica setmana de la moda, que aquest any celebra la seva 25ª edició, tindrà lloc del 3 al 6 de febrer. Diversos alumnes, exalumnes i col·laboradors del centre exposaran els seus disseny al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau:

– Dimarts 4 de febrer, Gloria Lladó, exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda, amb la seva firma Eiko Ai, presenta la col·lecció Quantum One inspirada en l’energia quàntica i la unitat del cosmos. Seguint la seva essència, Eiko Ai mostra el compromís amb la creació artesanal, la qualitat dels materials i la producció local.

– Dimecres 5 de febrer, el dissenyador basc i exalumne del Títol Superior en Disseny de Moda Eñaut Barruetabeña presenta després de guanyar l’any passat el premi a la millor col·lecció de disseny emergent, la seva firma Eñaut aposta per combinar teixits rígids i tècnics en una nova proposta que mostra l’èxode, com a viatge interior i espiritual.

-També dimecres, a les 17.30, es presentarà la col·leció NON-SEASONAL, amb la què Pablo Erroz, director creatiu de les col·leccions finals del Master de Disseny de Moda Masculina, planteja una moda atemporal com a resposta al consum excessiu.

-Finalment, dijous 6 a les 12.30, Juanjo Villalba, exalumne de del Master en Disseny de Moda, presentarà la seva primera col·lecció Mitologia emocional per narrar una història d’amor fallida. Villalba utilitzarà aquesta proposta com a carta de presentació a la indústria.

A més, també hi haurà exposats dos looks de les coleccions de final de carrera de Carla Alberch y Roser García, recent graduades del BA (Hons) in Fashion Design, i ja presentats el passat mes de juny a Fashioners of the World.