L’IED Barcelona vesteix de gala a la Catrina Mexicana
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

L’IED Barcelona vesteix de gala a la Catrina Mexicana

03-11-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona vesteix de gala a la Catrina Mexicana L’IED Barcelona vesteix de gala a la Catrina Mexicana L’IED Barcelona vesteix de gala a la Catrina Mexicana

El IED Barcelona Escola Superior de Disseny va presentar l’exposició “La Catrina està de Moda a Barcelona”, creada i gestionada per l’artista Jesús Guillén. La mostra es va poder visitar- del 3 al 7 de novembre a l’escola.

Prenent la cultura mexicana com a punt de partida, l’IED Barcelona exposa diverses escultures del personatge de la Catrina vestides per reconeguts dissenyadors mexicans i espanyols. Ágatha Ruiz de la Prada, Roberto Verino, Maya Hansen, Ion Fiz, Ana Locking, Virginia Salvador, María Luisa Sanz, Martín Lamothe i Chu Uroz són alguns dels dissenyadors espanyols que participen. Entre els artistes mexicans destaquen Lorena Saravia, Martha Saenz, Carla Fernández, Lydia Lavín, Macario Jiménez i el propi Jesús Guillén. 

L’IED Barcelona contribueix a aquest particular homenatge albergant l’exposició i completant-la amb creacions dels dissenyadors i docents Txell Miras i José Castro, i de l’alumne del BA (Hons) en Fashion Design Sergio Plaza. Totes les escultures han estat realitzades per Jesús Guillén.

Dies: del 3 al 7 de novembre 
Hora: de 12h a 21h
Lloc: IED Barcelona (Biada, 11)
Accés: Gratuït