L’IED BARCELONA SEU OFICIAL DE WEBVISIONS 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

L’IED BARCELONA SEU OFICIAL DE WEBVISIONS 2017

07-07-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED BARCELONA SEU OFICIAL DE WEBVISIONS 2017 L’IED BARCELONA SEU OFICIAL DE WEBVISIONS 2017 L’IED BARCELONA SEU OFICIAL DE WEBVISIONS 2017

Els dies 7, 8 i 9 de juliol l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny acullirà WebVisions, un festival que explora el futur del disseny, la creació de contingut, l’experiència d’usuari i l’estratègia de negoci en un esdeveniment que inspira aprenentatge, col·laboració i emprenedoria.

Durant tres dies, importants conferenciants impartiran conferències i workshops com What happens when you accept ‘creative chaos’ as your muse to take on challenges? de l’artista, dissenyadora i maker Kate Bingaman-Burt . La creativitat prendrà forma amb Dan Saffer que explorarà com els dissenyadors, artesans, científics i enginyers uneixen coneixements i experiències per crear “Practical Creativity”. Hi participaran també grans dissenyadors com Jenny Lam de l’estudi Jackson Fish Market de Seattle que examinarà com els principis del pensament estètic ajuden a la creació de millors webs.

Dies: 7-9 de juliol
Lloc: IED Barcelona (Biada,11)
Idioma: anglès

Per a més informació i entrades visitar  WebVisions Barcelona.