L’IED Barcelona presenta Andriana a Expohogar
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

L’IED Barcelona presenta Andriana a Expohogar

18-09-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
L’IED Barcelona presenta Andriana a Expohogar L’IED Barcelona presenta Andriana a Expohogar L’IED Barcelona presenta Andriana a Expohogar

L’IED Barcelona presenta el projecte Andriana a Expohogar Tardor, fira de referència de decoració, que tindrà lloc del dia 18 al dia 20 de setembre a la Fira de Barcelona.

Andriana és un set de tasses de ceràmica fruit de la col·laboració entre l’IED Barcelona i Artesania de Catalunya. Inspirada en les xemeneies de la Pedrera, Andriana està fabricada amb un motlle elaborat a partir d’una peça impresa amb fabricació 3D. Anthony Leonsins, estudiant de tercer del Títol Superior en Disseny de Producte, és l’autor d’aquest disseny que ha elaborat conjuntament amb l’empresa Vuelasolayhombrespez Ceràmica.

A més, el diumenge dia 18 de setembre Raffaella Perrone, Directora de Desenvolupament de l’Àrea de Design, realitzarà la ponència “La maestría del artesano: una experiencia pre-formativa para futuros designers” a l’espai SEE Special Expert Event on explicarà en què va consistir la col·laboració i com aquest tipus d’accions contribueixen al desenvolupament dels joves estudiants de disseny.

Dia: 18 de setembre, de 13:45h. a 14:30h.

Lloc: Espai SEE d’Expohogar – Palau 2 de la Fira de Montjuïc (Recinte Montjuïc).

Idioma: Castellà