Carmelo di Bartolo a l’IED Barcelona durant la Barcelona Design Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Carmelo di Bartolo a l’IED Barcelona durant la Barcelona Design Week

09-06-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Carmelo di Bartolo a l’IED Barcelona durant la Barcelona Design Week Carmelo di Bartolo a l’IED Barcelona durant la Barcelona Design Week Carmelo di Bartolo a l’IED Barcelona durant la Barcelona Design Week

En el marc de la Barcelona Design Week i dins de la programació de la BDW City, l’IED Barcelona comptarà amb la presència de Carmelo di Bartolo el 9 de juny a les 19h en la seva conferència “La ciutat lleugera”, on es parlarà sobre com el disseny pot contribuir al desenvolupament d’un entorn urbà sostenible. 

Carmelo di Bartolo és dissenyador industrial i compta amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la recerca aplicada. També és consultor de reconegudes empreses, una activitat que combina amb el seu càrrec de cofundador al laboratori de recerca Design Innovation.

Per tercer any consecutiu, la Barcelona Design Week, que tindrà lloc del 2 al 12 de juny, inclou el programa BDW City d’activitats paral·leles al programa oficial que permetrà a la BDW obrir-se a la ciutat i arribar a un públic més ampli.

Lloc: Aula Magna IED Barcelona (c/Biada 11, Barcelona)
Dia i hora: dijous 9 de juny a les 19h
Accès: gratuït 

Eventbrite - La Ciudad Ligera - Carmelo di Bartolo