El futur de la diversitat funcional, les pròtesis i els cíborgs ja és aquí
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

El futur de la diversitat funcional, les pròtesis i els cíborgs ja és aquí

22-11-2018

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
El futur de la diversitat funcional, les pròtesis i els cíborgs ja és aquí El futur de la diversitat funcional, les pròtesis i els cíborgs ja és aquí El futur de la diversitat funcional, les pròtesis i els cíborgs ja és aquí

Diversitat funcional, pròtesis i cíborgs és el títol de la tercera edició de les Jornades Disseny per Viure organitzades pel Museu del Disseny de Barcelona. Durant tres dies diferents professionals del sector expliquen de quina manera el disseny pot convertir-se un mediador clau entre nosaltres i les nostres capacitats.

Óscar Guayabero, docent de l’àrea de Design del IED Barcelona, coordina aquestes jornades en les quals es posa en relleu les possibilitats que té el disseny per tal de crear un impacte positiu en la nostra comunitat i quina és la seva implicació directa amb l’evolució humana. A través de l’empatia i la reflexió personal, sorgeix com una eina capaç de transformar la situació inicial de discapacitat.

El dijous dia 22 de novembre, un grup d’estudiants del IED explicarà quina ha estat el procés de disseny seguit per crear Toyota WE, un nou sistema de mobilitat urbà. Des de la perspectiva del disseny participatiu i a través de metodologies de co-creació, alumnes de disseny de producte, transport i gràfic van treballar juntament amb enginyers de producte i experts en tecnologies i materials de LEITAT i membres de Singular Synergy per definir què significa la mobilitat del futur. Toyota WE resol les necessitats funcionals, però sobretot les emocionals i sensorials, per persones amb mobilitat reduïda per paràlisis de membres inferiors incorporant sistemes d’intel·ligència artificial.

Més informació sobre les jornades Disseny per Viure aquí.

 

PRESENTACIÓ DE PROJECTES – Disseny Per Viure

Dia: 22 de novembre.

Hora: 12.00-14.00 h.

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona – Plaça de les Glòries Catalanes, 37, 08018 Barcelona.