DVEIN a l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

DVEIN a l’IED Barcelona

14-05-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
DVEIN a l’IED Barcelona DVEIN a l’IED Barcelona DVEIN a l’IED Barcelona

El proper 14 de maig tindrà lloc a l’IED Barcelona una Master Class de la mà de Dvein, un col·lectiu de directors que treballa experimentant tècniques entremesclant realitat i ordinador per a crear nous mons. Van començar treballant per Kyle Cooper amb qui van crear, entre altres, els títols de crèdit de Spider-Man 3 per Sony Pictures. El seu reconeixement internacional, ja sota el nom de Dvein, vindria gràcies a la creació de treballs comercials per a Diesel, Canal+, MTV, National Geographic i Nokia entre altres. 

Teo Guillem i Carlos Pardo, directors de Dvein, impartiran la Master Class De la realitat a l’imaginari mostrant quin és el procés a seguir per a materialitzar una idea. Presentaran casos d’estudi pels quals es van desenvolupar llenguatges visuals a mesura, tant a nivell conceptual com a través de tècniques de cinema, broadcast, video musical, art i instal·lació, combinant així acció en viu amb animació. 
Sent capaços de crear mons nous per productes i marques, Dvein ens mostrarà la seva capacitat de materialitzar idees amb un llenguatge lluny del convencional.

Dia: 14 de maig
Hora: 19h
Lloc: Aula Magna IED Barcelona

Places fins a completar aformanet. Confirmar asistència a eventos@bcn.ied.es