DAILY DIGITAL LIFE – Nomads & EcoData Talk
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

DAILY DIGITAL LIFE – Nomads & EcoData Talk

06-03-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
DAILY DIGITAL LIFE – Nomads & EcoData Talk DAILY DIGITAL LIFE – Nomads & EcoData Talk DAILY DIGITAL LIFE – Nomads & EcoData Talk

La quarta revolució ja és aquí. Les noves tecnologies, la sobrecarrega informativa i la intel·ligència artificial comencen a dominar la nostra quotidianitat. Com gestionar aquesta situació afavorint el nostre entorn?

El IED Barcelona Màster organitza el dijous dia 7 de març una trobada per als nòmades digitals en la qual es parlarà sobre com fer la vida més pràctica i generar consciència sobre l’impacte que té la nostra vida digital en el planeta. Per a l’ocasió, comptarem amb dues xerrades:

Blau Design: com portar a la realitat una idea innovadora, per Guido Charosky

L’aula magna de l’escola serà el lloc en el qual es presenti, per primera vegada en públic, Blau.design, una marca orientada a fer la vida més fàcil als nòmades digitals. Es tracta d’accessoris pensats per a resoldre les necessitats de mobilitat i organització específiques de treballadors actuals, freelancers i emprenedors ideat per la start up Blau.design.

En motiu del seu llançament a Kickstarter a inicis de febrer, Guido Charosky, coordinador del Màster en Innovation Strategies & Entrepeneurship i impulsor d’aquesta start-up, explicarà com ha estat el procés de creació i llançament de la primera col·lecció de Blau.design juntament amb la resta de l’equip format pel també docent Pierpaolo Congiu, l’exalumne del Títol Superior en Disseny de Producte Alejandro Zapata i Jimena Martínez.

EcoData, the power and the impact of our daily digital life, per Jorge Márquez

La consultora Everis oferirà la xerrada “EcoData, the power and the impact of our daily digital life”, en la qual posarà en manifest la importància del disseny i l’experiència de l’usuari per a un ús sostenible de la nostra vida digital. Dissenyar amb consciència, fer les preguntes correctes i canviar els comportaments dels usuaris són algunes de les claus que es revelaran en la xerrada que anirà a càrrec de Jorge Márquez, Head of Experience Design de Everis.

 

Daily Digital Life – Nomads & Ecodata

Dia: 7 de març.

Hora: 18.30 hores.

Idioma: Castellà.

Lloc: Aula Magna – IED Barcelona (carrer Biada 11).

Accés gratuït amb inscripció prèvia aquí.