Conferència “Fashion Changemakers. Agentes del cambio en la moda del s.XXI”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Conferència “Fashion Changemakers. Agentes del cambio en la moda del s.XXI”

27-11-2014

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Conferència “Fashion Changemakers. Agentes del cambio en la moda del s.XXI” Conferència “Fashion Changemakers. Agentes del cambio en la moda del s.XXI” Conferència “Fashion Changemakers. Agentes del cambio en la moda del s.XXI”

El dimecres 27 de novembre, dins del marc del curs CSP en Moda Ètica i Sostenible, l’IED Barcelona va presentar la conferència “Fashion Changemakers. Agents del canvi en la moda del s.XXI”. Una trobada per conèixer les iniciatives nacionals i internacionals que afecten a l’actual sistema de la moda i la seva transició cap a la sostenibilitat i l’ètica.

Com a punt de partida es van analitzar els impactes de la moda convencional des d’un punt de vista crític i estratègic per conèixer els agents que estan impulsant el canvi en el sistema actual i fer front als futurs desafiaments contemporanis. 

La xerrada la va impartir Elena Salcedo, coordinadora del curs i promotora de la plataforma BecoolBeconscious. Pilar Pasamontes, Directora Científica de l’àrea de Moda de l’escola, va ser la moderadora de l’esdeveniment.

Posteriorment Elena Salcedo va presentar el seu nou llibre “Moda Ética para un futuro sostenible”.

Data: 27 de novembre de 2014
Hora: 19h – 20h 
Lloc: Aula Magna de l’IED Barcelona (Biada, 11) 
Idioma: espanyol
Accés: gratuït