Coneix les propostes de l’IED Barcelona a la Barcelona Design Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Coneix les propostes de l’IED Barcelona a la Barcelona Design Week

02-06-2022

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Coneix les propostes de l’IED Barcelona a la Barcelona Design Week Coneix les propostes de l’IED Barcelona a la Barcelona Design Week Coneix les propostes de l’IED Barcelona a la Barcelona Design Week

L’IED Barcelona torna a ser present a la Barcelona Design Week (BDW), cita anual ineludible amb el disseny i la creativitat, que arrenca avui i es prolongarà fins al 22 de juny.

Wayfindings: Orientacions per a crear nous presents és el lema de la 17a edició de l’esdeveniment: una proposta per a connectar amb la ciutat, i especialment amb els més joves, mostrant el poder de transformació del disseny i els valors necessaris per a millorar el món.  

L’IED Barcelona participa activament en la programació amb diverses activitats. Pres nota!

Joves, visió i futur. EDIVI

Trobada en la qual els nostres estudiants, al costat dels d’altres escoles de disseny, mostraran projectes que anticipen el futur des del present i visualitzen l’impacte positiu del disseny en les persones, la societat i el planeta.

Lloc: Disseny Hub Disseny Barcelona – AULA K

Data: Dimarts, 7 de juny de 2022

Horari: De 18 a 20h

Food Design Week

Dins d’aquesta iniciativa, que acosta a la ciutadania experiències relacionades amb el food design, alumnes de l’IED presentaran les seves propostes en dos establiments d’una de les sis rutes plantejades per l’organització.

 Lloc: Bar Pla de la Garsa. Carrer dels Assaonadors, 13. Barcelona

Data: Dimecres, 8 de juny de 2022

Hora: 18.10h

Lloc: Casa Rafols. Ronda de Sant Pere, 74. Barcelona

Data: Dimecres, 8 de juny de 2022

Hora: 18.30h

Desfilada IED Barcelona FASHIONERS OF THE WORLD

En el marc del programa Off BDW, l’ IED Barcelona celebra la seva desfilada de fi de curs Fashioners of the World amb un total de 25 col·leccions d’estudiants de Moda i en un espai emblemàtic de la ciutat, la Fundació Joan Miró.

Com en anteriors edicions, la desfilada inclou el lliurament dels premis Fashioners of the World, fallats per un selecte jurat internacional.

Coincidint amb el 20 Aniversari de l’IED Barcelona, la cita inclourà també una exposició de fotografies commemoratives d’aquestes dues dècades d’història contribuint al sector de la moda.

Lloc: Fundació Joan Miró Barcelona (Parc de Montjuïc, s/n).

Data: 13 de juny de 2022

Hora: 19h

Inscripció gratuïta. Localitats molt reduïdes, que s’assignaran per ordre de petició. Escriure a eventos.barcelona@ied.es indicant nom complet i telèfon de contacte.

WAYFINDINGS

Experiència central de la BDW, que acollirà varietat d’activitats, des d’accions performatives fins a experiències interactives, orientades a acostar al ciutadà el poder del disseny per a millorar el món.

 Lloc: Jardinets de Gràcia

Data: 16 de juny de 2022

 T’esperem!