Com serà el turisme de luxe després del Covid-19?
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Com serà el turisme de luxe després del Covid-19?

17-06-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Com serà el turisme de luxe després del Covid-19? Com serà el turisme de luxe després del Covid-19? Com serà el turisme de luxe després del Covid-19?

El nou i complex escenari post Covid-19 també afectarà el futur dels viatges i del turisme d’alt nivell. Les experiències hauran d’adaptar-se a les noves circumstàncies i s’hauran de definir noves estratègies que garantitzin la seguretat dels viatgers.

Els estudiants de Visual Communication de l’IED Barcelona, dels programes de Creative Advertising and Branding, Graphic Design i Motion Graphics, presentaran els seus projectes finals el 17 de juny, per tal d’oferir solucions per la indústria del turisme de luxe. Les tesis dels estudiants volen ajudar a Essentialist, un club de viatgers apassionats que vol millorar les experiències del seus clients en aquest nou context.  

Aquestes presentacions són una gran oportunitat pels estudiants de l’IED Barcelona que podran tenir un contacte directe amb l’empresa i demostrar el seu talent i passió pel disseny.

Dia: 17 de juny

Hora: 11.15h

Idioma: Anglès

Dimecres, podràs seguir l’esdeveniment en directe fent click aquí!