Cicle de Sketching a l’IED Barcelona: Una mirada al dibuix
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Cicle de Sketching a l’IED Barcelona: Una mirada al dibuix

05-11-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Cicle de Sketching a l’IED Barcelona: Una mirada al dibuix Cicle de Sketching a l’IED Barcelona: Una mirada al dibuix Cicle de Sketching a l’IED Barcelona: Una mirada al dibuix

L’IED Barcelona organitza un cicle de sketching durant el mes de novembre format per quatre trobades dinàmiques en les quals es parlarà i es dibuixarà, sobre la creativitat, l’espai i el dibuix mateix. El dibuix, eina bàsica del dissenyador, és un creador de nous espais. És un mitjà més per a la comunicació amb els altres, forma part fonamental del procés d’ideació i aconsegueix saltar del paper a la pantalla. 

Flores – Prats. Pensat a mà.
Dijous 5 de novembre, 18:30
Flores-Prats és un estudi centrat en enfrontar la teoria i la pràctica acadèmica amb el disseny i l’activitat constructiva. Amb una llarga trajectòria, premis i publicacions, han impartit nombroses xerrades sobre la rellevància del dibuix en la pràctica projectual.

Eduard Permanyer. Més val un mal croquis que una bona explicació.
Dimarts 10 de novembre, 18:30
Eduard Permanyer és soci de TDA Arquitectura i Urbanisme. Ha realitzat diverses publicacions lligades a l’àmbit constructiu i ve a compartir la seva relació íntima amb el dibuix.

Mercè Godas i Victor Swasky. De la història al píxel.
Dijous 19 de novembre, 18:30
Mercè Godas i Victor Swasky són dos il·lustradors de Barcelona. Ell té un interès per la narrativa i la construcció d’històries; ella treballa tant en paper com en pantalla. Un diàleg que desborda els límits que se li pressuposen al dibuix.

Rodrigo Rubio. Matèria i codi.
Dimarts 24 de novembre, 18:30 
Rodrigo Rubio funda MargenLAB arquitectura com una oficina des de la qual explorar la intersecció entre ecologia, arquitectura i noves tecnologies des d’una perspectiva multiescalar i multidisciplinària. Des dels seus inicis, MargenLAB ha entès el dibuix com una eina operativa (mapa, diagrama, algorisme) capaç d’esborrar les fronteres entre projectar, mesurar o mirar, activant relacions bidireccionals entre matèria i codi.