Cicle de Design Management. 3/02 Conferència d.think
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Cicle de Design Management. 3/02 Conferència d.think

03-02-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Cicle de Design Management. 3/02 Conferència d.think Cicle de Design Management. 3/02 Conferència d.think Cicle de Design Management. 3/02 Conferència d.think

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny organitza un cicle sobre Gestió del Disseny (Design Management) en el marc dels cursos de l’àrea de Management for Creative Industries. El cicle comprèn una conferència, un workshop i una sessió de coaching per oferir una experiència completa que integra una fase teòrica, una pràctica i una crítica.

Conferència: “Transformant gent, organitzacions i empreses a través del design thinking” per d.think.
3 febrer – 17h

Rique Nitzsche i Andre Bello de d.think, inteligência col·laborativa imparteixen una conferència per evidenciar com les funcions del disseny han anat guanyant un significat més ampli i actualment les eines de disseny poden canviar el món. Durant la xerrada presentaran la importància del disseny estratègic en la vida humana amb alguns exemples de projectes en l’àmbit privat, el govern i l’educació.

D.think és una filial de Animus, una empresa de disseny estratègic amb 114 premis que reconeixen la seva capacitat creativa. Al 1993 Animus va crear una metodologia similar al design thinking desenvolupada al 2005. D.think ofereix una dinàmica creativa necessària per transformar, innovar i desenvolupar negocis, augmentar els ingressos i la rendibilitat. Creu en les persones i en la seva capacitat per crear un futur millor.

Rique Nitzsche és especialista en disseny estratègic i consultor, shopper màrqueting i innovation processes, des de 1993 va ser responsable de projectes innovadors a través del design thinking. Treballa en més de 30 publicacions a l’estranger i moltes empreses multinacionals amb projectes a diversos països.

Andre Bello és Design Thinker amb 15 anys d’experiència en comunicació, màrqueting, tecnologia i resolució de problemes, treballant a les diferents àrees del disseny: producte, gràfic i digital interface. Forma part de l’equip directiu de TEDxRio , TEDxYouth @ Riu, TEDxRio + 20 , TEDxPiraí , TEDxRio Metropolis.

Lloc: Aula Magna de l’IED Barcelona (Biada, 11)
Idioma: Cicle impartit en anglès
Assistència: Gratuïta. És necessari confirmar a eventos@bcn.ied.es

 

 

Workshop: Service Design and Collaborative Innovation
10 març – 9h-13h

Realitzat per DESMA (design + management), una Xarxa de Captació Inicial dins de l’àmbit de la gestió del disseny finançat per les Accions Marie Curie de la Comissió Europea. DESMA té com a objectiu trobar nous espais on el disseny i la gestió es solapen entre si. La seva missió és involucrar teoria i pràctica i replantejar la combinació d’ambdues disciplines per impulsar la innovació, la competitivitat i el progrés social en camins diferents.

Durant el taller els assistents aprendran de forma pràctica els conceptes sobre el Disseny de Serveis i les eines i metodologies bàsiques. Aprofundiran en la importància de dissenyar amb les persones i no per a elles, aplicant les formes de col·laboració amb els consumidors, usuaris potencials i altres stakeholders.

Lloc: Aula Magna de l’IED Barcelona (Biada, 11)
Idioma: Cicle impartit en anglès
Assistència: Gratuïta. Places limitades. És necessari confirmar a eventos@bcn.ied.es

 

Sessió de coaching: Solving Problems for Design Thinkers
Impartida per Massimo Scattarreggia
21 abril – 17h

Lloc: Aula Magna de l’IED Barcelona (Biada, 11)
Idioma: Cicle impartit en anglès
Assistència: Gratuïta. És necessari confirmar a eventos@bcn.ied.es