CANADA descodifica a Rosalía
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

CANADA descodifica a Rosalía

04-04-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
CANADA descodifica a Rosalía CANADA descodifica a Rosalía CANADA descodifica a Rosalía

EL 29 de maig de 2018 Rosalía va publicar “Malamente”, la primera cançó del seu projecte en solitari “El mal querer”. Un nou so requeria una nova imatge i, per a l’ocasió, es va aliar amb la productora CANADA per a gravar els videoclips de les seves cançons “Malamente” i “Pienso en tu mirá”, dos projectes visuals que van revolucionar el sector i van crear precedents.

L’imaginari que presentava l’artista en els seus vídeos remetia a les seves arrels, la tauromàquia, entorns industrials, autopistes o la cultura urbana. Actualment, tots dos vídeos acumulen més de 90 milions de visualitzacions a Youtube i s’han convertit en una  fita de la productora, així com per a la cantant que en l’última edició dels Grammy Llatins va aconseguir dos guardons: Millor Cançó Alternativa i Millor Fusió/Interpretació Urbana. Coneixedors del seu talent i potencial internacional, CANADA no va dubtar ni un moment a apostar per la jove promesa.

El dia 4 d’abril a les 19 hores, Alba Barneda, directora de producció de CANADA, explicarà el procés de creació dels videoclips de la cantant i el repte que va suposar per a la productora dur a terme aquests projectes audiovisuals.

Quines van ser les escenes més difícils de rodar? En quines localitzacions es van gravar els videoclips? Com es va dissenyar el vestuari?

Aquestes són algunes de les preguntes que revelarà Alba Barneda en el pròxim IED Talk. Confirma la teva assistència abans del dia 29 de març aquí.

CANADA descodifica a Rosalía

Dia: 4 d’abril

Hora: 19 h.

Lloc: IED Barcelona – Biada 11.

Idioma: castellà.

Amb la col·laboració d’Estrella Damm: